Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Exploding Kittens nu i App Store

Kortspelet Exploding Kittens blev en omedelbar succé på finansieringssajten Kickstarter. Nu finns det i en digital version att ladda ned från App Store.

Elan Lee, Matthew Inman (serietecknare som också går under namnet The Oatmeal) och Shane Small presenterade en spelidé på finansieringssajten Kickstarter för ett år sedan. De ville göra ett kortspel för alla som som gillar "kattungar, explosioner och laserstrålar och ibland getter".

Redan under första dagen nådde kampanjen upp till målet, och när den tog slut en månad senare hade 219 382 personer bidragit med 8 782 572 dollar för att säkra en egen kortlek.

Nu firar gänget ettårsdagen med att släppa en digital version av spelet till App Store för 20 kronor. Så här i början bjuder de dessutom på alla köp inuti appen. Just nu kan alltså en partykortlek och ett gäng avatarer laddas ned gratis.

Upp till fem vänner i samma rum kan spela tillsammans med varsin enhet. Det går inte att spela ensam så minst en kompis behövs. Den här digitala versionen innehåller inte exakt samma kortlek som pappersvarianten. The Oatmeal har illustrerat några nya kort exklusiva för appen.

Undrar du vad Exploding Kittens går ut på? Det är en sorts rysk roulette med en hög av kort som går ut på att inte bli den som får kortet med en exploderande katt. Enkla regler gör det lätt att komma igång, sedan kan man bara njuta av alla knasiga kort och göra sitt bästa för att vinna.

Namn
Exploding Kittens
Plattform
IOS
Utvecklare
Exploding Kittens LLC
Version
1.0.2
Pris
20 kronor (köp inuti appen)
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
engelska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.