Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Griffin visar strömbank för Apple Watch

Griffin har tagit fram en smidig strömbank för Apple Watch som kan ladda klockan fullt upp till fyra gånger på en laddning.

För många räcker batteriet i Apple Watch till en hel dags användning utan problem, men för dagar på resande fot kan extra laddning behövas innan det är dags att slå sig till ro för natten.

#Griffin har tagit fram en strömbank för #Apple Watch utrustad med en nyckelring som ger extra laddning när det inte finns ett eluttag i närheten eller när användaren är ute och rör sig. Produkten heter Travel Power Bank och rymmer ett batteri på 800 mAh, vilket ska räcka till att ladda klockan fullt fyra gånger.

Strömbanken i sig laddas via Micro USB och har en enda knapp för på/av. Griffin meddelar att enheten kommer att finnas tillgänglig från andra kvartalet i år och att priset blir 69,99 dollar, motsvarande ungefär 590 kronor exklusive moms.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.