Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

The Beatles gör succé på Spotify

Beatles ankomst till strömmande musiktjänster blev en julklapp för många musikälskare, och gruppen toppar bland annat Spotifys listor. 99mac gör en egen spellista med de bästa låtarna.

Julen kom precis i tid för musikälskare, då den minst sagt populära popgruppen The Beatles gjorde sin katalog tillgänglig på strömmande musiktjänster vid midnatt på julafton. På Twitter och andra sociala nätverk hyllades gruppens ankomst på bland annat Spotify.

Trots att gruppen splittrades redan 1970 är musiken fortfarande populär, även på strömmande musiktjänster. Enligt Bilboard lades Beatles-låtar till i över 673 000 spellistor på Spotify under de första två dagarna. 65 procent av lyssnarna är också under 34 år.

Den populäraste Beatles-låten på Spotify är i skrivande stund Let it Be med närmare två miljoner spelningar. Tvåa är George Harrisons Here Comes the Sun med drygt 1,5 miljoner spelningar.

99mac har också slängt ihop en egen spellista med de (självklart) 99 bästa Beatles-låtarna på Spotify. En utmärkt introduktion till bandets musik för de som tidigare bara lyssnat på de blå och röda samlingsskivorna.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.