Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC 2016 kan bjuda på nya Macbook Air

Enligt nya uppgifter kan Apple introducera en 15-tums Macbook Air vid utvecklarkonferensen WWDC nästa sommar.

I början av året uppdaterade Apple senast sin produktfamilj Macbook Air med mindre prestandaförbättringar. Enligt uppgifter från Asien planerar företaget större förändringar för modellen till utvecklarkonferensen WWDC nästa år, rapporterar Apple Insider.

De nuvarande modellerna har skärmar på 11 respektive 13 tum och enligt källor från leverantörsledet kan Apple presentera en ny Macbook Air med 15-tums skärm. Det skulle innebära att #Macbook Air överlappar Macbook Pro-modellerna. Dessutom finns det "en stor chans" att 11-tummaren tas bort helt nu när Apple lanserat Ipad Pro.

Enligt uppgifterna arbetar Apple på den slutgiltiga designen och diskuterar med sina leverantörer som en del av den processen. Källorna säger modellen får en helt ny design och nya komponenter på insidan. Bland annat uppdateras batterier, kylningen, skärmpanelen och metallchassit.

Vi väljer som vanligt att ta de här uppgifterna med en nypa salt. Det är möjligt att de stämmer, men det kan också vara så att de egentligen handlar om Macbook Pro som redan säljs med 13- respektive 15-tums skärmar. Inför lanseringen av datorn som kom att heta kort och gott Macbook kom många rykten som kallade den för Macbook Air.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.