Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Premiär för podden Fulkultur

Nu finns det en ny poddradio för alla nördar där ute! Redaktörerna från 99mac, Sweclockers och FZ slår sina påsar ihop i podden Fulkultur.

Låt oss presentera #Fulkultur, det senaste från Geeks Publishing och sajterna 99mac, FZ samt Sweclockers.

Fulkultur är den sedelärande och folkbildande podden, som tacklar begreppet fulkultur. Det är en podd som täcker in allt från serier, tv-spel, teknik, fantasy, dystopier, utopier, mars-kolonisering och artificiell intelligens till virtuell verklighet.

Det första avsnittet är redan ute, och där hörs FZ:s Joakim Bennet och Calle Johansson-Sundelius samt 99mac:s Jakob Nilsson diskutera post-apokalypsen. Missa inte det! Det går också att prenumerera på podden via RSS, och Fulkultur har dessutom en egen sida på Facebook.

Planen är att ett nytt avsnitt av Fulkultur kommer varannan vecka, och vi tar tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Mycket nöje!

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.