Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bekräftar köp av specialeffektsbolaget Faceshift

Apple bekräftar att de köpt upp företaget Faceshift, som utvecklar digital teknik för att fånga kroppsrörelser till spel och film.

Apple har köpt upp företaget Faceshift, ett schweiziskt bolag som utvecklar teknik för att digitalisera en människas ansiktsutryck i realtid, skriver Techcrunch, som nu bekräftar tidigare rykten rapporterade av Macrumors.

Faceshift startade 2011, och har visat upp sin teknologi bland annat på mässan GDC. En av nyckelpersonerna på Faceshift har varit veteranen Doug Griffin som tidigare arbetat på Industrial Light & Magic, studion som gjort specialeffekterna till bland annat Star Wars. Enligt Griffins profil på Linkedin har han dock inte följt med vid köpet, utan har nu grundat det egna företaget Stealth Mode.

Apple har bara kommenterat köpet på sitt vanliga sätt: "Apple köper mindre teknikföretag då och då och vi diskuterar generellt inte anledningen eller våra planer."

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.