Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dansk brännskadad av Apple Watch

En dansk användare har drabbats av svåra brännskador på armen, och menar att det beror på den Apple Watch han hade på sig.

En äldre man i Danmark uppger att han fått allvarliga brännskador av sin Apple Watch, rapporterar den danska dagstidningen Ekstrabladet. Den var den 17 oktober som Jørgen Mouritzen plötsligt kände en intensiv smärta i sin vänstra arm. Han kände också lukten av bränt kött.

Enligt Mouritzen berodde smärtan på den Apple Watch han hade runt armen, med metallarmbandet milanesisk loop. Han slet av sig klockan, och brände sig då även på högra handens fingrar då armbandet var så varmt.

Mouritzen åkte till Sverige och lämnade in klockan i den butik där han köpt den. Apple har efter att ha utrett ärendet kontaktat Jørgen Mouritzen, och menar att skadorna måste bero på en extern källa, så som ström eller värme. Mauritzen hävdar att han inte varit i kontakt med något som skulle kunna förklara skadan. Han säger till Ekstrabladet:

– Jag tyckte om klockan och gillar Apples produkter. Men jag tycker det är konstigt att de gör så lite för att hjälpa sina kunder.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
35 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.