Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävla och vinn extern hårddisk

Lagring är en sådan där grej som man aldrig kan få för mycket av. Nu kör vi igång en tävling där vinsten är en extern hårddisk från Toshiba.

I takt med att vi digitaliserar allt mer går det också åt mer lagringsutrymme. Det går att lösa på flera olika sätt, ett är att skaffa utrymme i molnet, ett annat att skaffa sig externa hårddiskar som får komplementera den inbyggda lagringen i din dator. Vinsten i den här tävlingen erbjuder faktiskt båda möjligheterna.

Toshiba Canvio Slim är en extern disk riktad till Mac-användare. Den har stöd för Time Machine för den som vill säkerhetskopiera sin dator och tack vare USB 3.0-porten går det snabbt att överföra data. Användare kan också skydda sina filer på enheten med hjälp av ett lösenord.

Till hårddisken medföljer också tio gigabyte molnlagring som ger tillgång till innehållet på Mac, pc, smarta mobiler och surfplattor, eller enheter som Ipad Pro och Surface. Enheten måste bara vara ansluten till en Mac eller pc med internetanslutning.

Pris

1:a pris: Toshiba Canvio Slim för Mac, 1 TB (värde: 900 kronor)

Tävling

För att ha chansen att vinna en extern hårddisk från Toshiba behöver du gnugga fantasiknölarna och svara på frågan nedan. Juryn söker kreativa och roliga svar.

Om du kunde lagra vad som helst på en hårddisk, vad skulle det vara?

Instruktioner

  • Superenkelt! Svara på frågan i kommentarerna nedan.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99mac, det är gratis och du skaffar ett via vårt registreringsformulär.

Sista dagen att skicka in tävlingsbidrag är den 6 december 2015. Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
70 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.