Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nexus 5X från LG landar hos 99mac

99mac får besök av nya Nexus 5X, och förbereder sig på ett upplevelsetest av LG:s nya telefon med operativsystemet Android Marshmallow.

99mac:s redaktör Jakob Nilsson förbereder sig för att ännu en gång kliva ur sin komfortzon. För ett år sedan testade han att leva en vecka med en Samsung Galaxy Alpha, och i våras provade Ida Lindkvist på livet med en HTC One M85.

Nu är det dags igen, och den här gången har LG:s Nexus 5X kommit till redaktionen. Efter att precis ha vant sig vid Iphone 6S med 3D Touch behöver nu Jakob lite introduktion inför återbesöket i Android-världen. Han kallar in Emil Åkered från Sweclockers för att gå igenom Nexus-konceptet och nya Android Marshmallow.

Jakobs tankar om Nexus 5X och den senaste versionen av Android kommer att publiceras på 99mac inom kort.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.