Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook: "Ipad Pro ersätter en dator för många användare"

Ipad Pro ersätter enligt Apples vd Tim Cook en bärbar eller stationär dator för många användare och kommer att bli en favorit hos kreatörer som skissar tack vare Apple Pencil.

Apples vd Tim Cook befinner sig i Storbritannien för Ipad Pro-lanseringen den här veckan och intervjuas av The Telepgraph om den nya enheten. Cook berättar att en av målsättningarna med den nya produkten är att konkurrera med kontorsdatorn och menar att #Ipad Pro ersätter en bärbar eller stationär dator för många användare.

"Jag tror att om du tittar på en pc, varför skulle du köpa en sådan nu? Men ärligt, varför skulle du köpa en? [...] Ja, Ipad Pro ersätter en bärbar eller stationär dator för många, många användare. De kommer att börja använda den och komma fram till att de inte längre behöver något annat, utöver deras telefon."

Cook lyfter också fram två andra målgrupper, kreatörer och musik- och videokonsumenter. Den första gruppen kommer enligt Cook att älska att skissa med Apple Pencil och vilja lämna pappersblocken bakom sig. När det gäller video och musik erbjuder Ipad Pro en kraftfull ljudupplevelse, enheten tycks "pulsera i händerna när man tittar på video".

Tim Cook är inte orolig för att Ipad Pro kommer att påverka försäljningen av de andra mindre Ipad-modellerna negativt.

"Vi spenderar ingen tid med att oroa oss för det, för så länge vi kannibaliserar på oss själva, är det okej."

Kommentarer
54 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.