Första uppdateringen för Apple TV

Apple uppdaterar nya Apple TV med version 9.0.1 av TV OS.

En kort tid efter säljstarten av nya #Apple TV har Apple gjort den första mjukvaruuppdateringen tillgänglig. TV OS version 9.0.1 finns nu att ladda hem genom att gå in i Inställningar och välja System. Den som slagit på automatiska uppdateringar får den nya versionen installerad automatiskt.

Främst uppges uppdateringen innehålla buggfixar, och det anges inga särskilda nya funktioner eller specifika åtgärder.

Kommentarer
41 svar

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den här veckan är det premiär för en opera om Steve Jobs i Santa Fe, USA. Det har tagit två år att förbereda uppsättningen som kommer att köras endast sex gånger.

Företaget Nonda har flertalet produkter för att hjälpa disträa och glömska personer. Nyligen testade vi den smarta nyckelhittaren Ihere som även kunde användas som selfie-kontroll. Nu åker Nondas produkt Zus in i vårt testlabb.