Första uppdateringen för Apple TV

Apple uppdaterar nya Apple TV med version 9.0.1 av TV OS.

En kort tid efter säljstarten av nya #Apple TV har Apple gjort den första mjukvaruuppdateringen tillgänglig. TV OS version 9.0.1 finns nu att ladda hem genom att gå in i Inställningar och välja System. Den som slagit på automatiska uppdateringar får den nya versionen installerad automatiskt.

Främst uppges uppdateringen innehålla buggfixar, och det anges inga särskilda nya funktioner eller specifika åtgärder.

Kommentarer
41 svar

Apples Iphone-försäljning minskar för tredje kvartalet i rad, och intäkterna från Kina har minskat med 30 procent jämfört med samma kvartal föregående år. Men tjänster växer så det knakar.

Apples nya Macbook Pro finns redan på bild, i den senaste versionen av Mac OS Sierra. Bilderna bekräftar också den nya funktionen Magic Toolbar.

99mac testar Swift Playgrounds, Apples senaste satsning på utbildning inom programmering.

Imorgon håller Microsoft ett event för att visa upp det senaste kring Windows 10, och enligt uppgift kommer också en ny stationär dator visas upp.

Nästa år förväntas Apple uppdatera Iphone och prognoserna kring den nya mobilen har redan börjat cirkulera. Om Robert Scoble får bestämma blir nästa Iphone en helt genomskinlig glassmörgås.

I slutet att förra veckan drabbdaes ett flertal stora webbsajter av problem. Orsaken var en massiv överbelastningsattack med uppkopplade prylar som verktyg.