Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Svensk spelutvecklare ordnar Game Jam i Malmö

Går det att få fram nästa succéspel för mobilen på bara 24 timmar? Det tror de svenska utvecklarna Qaos Games som anordnar ett Game Jam i Malmö nästa vecka.

Game Jams är tävlingar där deltagarna försöker få fram bästa möjliga spel på kort tid och har blivit väldigt populära bland spelutvecklare världen över. Nästa vecka anordnas ett i Malmö av Qaos Games som gör spel för både IOS och Android.

De är på jakt efter nästa succé som Candy Crush och tror att fröet till det går att få fram på bara 24 timmar. En annan anledning till evenemanget är att leta efter nya kollegor. Spelevenemanget anordnas tillsammans med Google, Crunchfish och riskkapitalbolaget The Springfield Project den 13–14 november. Det går fortfarande bra att anmäla sig.

Just nu är det 30 team med 2–3 personer i varje som deltar och kommer att ta fram ett mobilspel var. Efter de 24 timmarna kommer en publik omröstning att avgöra vilket spel som är bäst.

Mer om evenemanget finns hos Qaos Games.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.