Zane Lowe söker produktionsassistent

Sugen på att jobba med radio? Nu finns en öppning på Apples radiostation Beats 1 med placering i Los Angeles.

Radiokanalen Beats 1 är en central del i Apples musiktjänst #Apple Music. Tre programledare turas om att sända från städerna Los Angeles, New York och London. För den som är intresserad av att jobba med radio finns det nu ett ledigt jobb på studion i LA.

Programledaren Zane Lowe söker efter en produktionsassistent med kunskaper om Audition, Pro Tools, Photoshop, videoredigering, sociala plattformar och radiostudioutrustning.

Skriven av Ida Blix

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.

Den här veckan är det premiär för en opera om Steve Jobs i Santa Fe, USA. Det har tagit två år att förbereda uppsättningen som kommer att köras endast sex gånger.

Företaget Nonda har flertalet produkter för att hjälpa disträa och glömska personer. Nyligen testade vi den smarta nyckelhittaren Ihere som även kunde användas som selfie-kontroll. Nu åker Nondas produkt Zus in i vårt testlabb.

Samsung rullar idag ut röstassistenten Bixby till Galaxy S8 och S8 Plus-användare i USA men många har reagerat på de ord som beskriver den manliga och kvinnliga rösten till Bixby.

Nu är det dags att uppdatera alla dina Apple-enheter. Företaget har släppt säkerhetsuppdateringar till sina operativsystem.

Nu har redaktionens Ipad Pro 10,5 tum testats också i praktiken och Ida Blix avger rapport. Funkar den som ersättare till datorn eller är den mest ett lyxigt komplement?