Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

inWarehouse skapar 99mac portal

InWarehouse fördjupar samarbetet med 99mac och presenterar idag en helt ny portal endast för 99mac medlemmar. Du som är registrerad medlem för specialerbjudanden och har två dedikerade produktspecialister tillgängliga.

99mac har ett fåtal partners och sponsorer som vi hela tiden försöker hitta nya spännande samarbetsformer med. Den nya portalen är resultatet av en tids diskussioner med Thomas Söderberg - produktchef för Macavdelningen på inWarehouse.

Så här fungerar samarbetet:

- InWarehouse har två produktspecialister tillgängliga som svarar på produktfrågor och orderfrågor. Personerna är Thomas Söderberg och Elon Gideonstam - när du loggat in på portalen får du både direkttelefon och epostadress till respektive personer.

Thomas Söderberg

Elon Gideonstam

- En ny portal kallad 99mac@InWarehouse finns nu tillgänglig där du loggar in första gången med din aktiva epostadress (samma som du använder på 99mac). Därefter skickas dina loginuppgifter via epost till dig.

- Thomas Söderberg kommer arbeta aktivt för att ta fram unika specialerbjudanden, utförsäljningspriser etc för oss 99mac:are. Ni är välkomna att komma med förslag till Thomas genom mailadressen mac@inwarehouse.se

- Förutom att du får specialrabatter får även 99mac ett par procent provision på all försäljning som går till att täcka driftskostnader etc. Det är ett bra sätt för dig att bidra utan att betala ett öre.

Gör så här för att titta närmare på 99mac@inwarehouse

- Gå till http://www.inwarehouse.se/99mac/
- Registrera epostadressen
- Loginuppgifter kommer via mail
- Logga in och välj nytt lösenord och om du vill ha erbjudanden via email (valfritt såklart)
- I fortsättningen är du knuten till 99mac:s rabattavtal när du använder Inwarehouse som leverantör.

OBS! 99mac har inte lämnat ut några som helst medlemsuppgifter till InWarehouse. Vår policy är att aldrig överlåta eller sälja dina kontakt/medlemsuppgifter till någon utomstående.

Läs mer om hur vi finansierar 99mac

Kommentera gärna samarbetet - bra för medlemmar och bra för 99mac?

Kommentarer
53 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.