Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bowers & Wilkins gör högtalaren Zeppelin trådlös

Brittiska B & W släpper nya högtalaren Zeppelin Wireless, en uppdaterad version av den populära Zeppelin.

Bowers & Wilkins släpper en ny version av sin populära högtalare Zeppelin och skippar den här gången dockningstationen för en IOS-enhet. Nu är det trådlöst som gäller via Airplay, Bluetooth aptX och Spotify Connect.

Zeppelin Wireless påminner förstås en del om föregångaren, men har förbättrats med bättre material och ljud. Kabinettet är nu en sluten konstruktion med ventiler som minskar trycket på insidan när något spelas på hög volym. För att förhindra vibrationer är de stagade väggarna 50 procent tjockare än i föregångaren.

Uteffekten är samma som tidigare, men den digitala signalprocessorn har blivit kraftigare för exaktare signalbehandling och bättre baskontroll. Alla ljudsignaler samplas upp innan de omvandlas till 24 bit/192 kHz.

B & W har också förbättrat basen och lånat in teknik från sina andra högtalare för bättre mellanregister och diskant än tidigare. För den som är intresserad av detaljerna har företaget skrivit ett blogginlägg om arbetet med att göra högtalaren trådlös.

Användare kontrollerar enheten med touchknappar på ovansidan, eller från en app som finns tillgänglig för IOS, OS X, Android och Windows.

Zeppelin Wireless hittas i butiker i slutet av oktober och kommer att kosta omkring 6 700 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.