Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Apple TV dyker upp på svenska

Nya Apple TV börjar säljas i slutet av oktober enligt Apple, och nu har en avdelning om produkten dykt upp också på Apples svenska webbplats.

Under sitt september-event lanserade Apple den länge efterlängtade uppdaterade versionen av #Apple TV. Den nya enheten utlovar bland annat snabbare prestanda, en App Store och en ny fjärrkontroll med touch-skärm.

Än så länge har Apple inte meddelat något exakt datum när nya Apple TV börjar säljas, mer än att det blir i slutet av oktober. Sverige har än så länge inte nämnts i sammanhanget, men nu har Apples svenska webbplats uppdaterats med en avdelning om nya Apple TV, vilket tyder på att den kan komma hit samtidigt som i USA. På båda webbplatserna står det nu att produkten "kommer snart".

Värt att notera är att integrationen med Siri inte kommer att finnas i Sverige till en början, och följaktligen saknas den informationen på den svenska sidan. Det svenska priset är inte heller angivet, men de amerikanska priserna blir 149 respektive 199 dollar. Det skulle motsvara ungefär 1 200 och 1 600 kronor i Sverige, exklusive moms.

Kommentarer
59 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.