Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lirum Device försvinner från App Store

Appen Lirum Device Info Lite har plötsligt försvunnit från App Store. Appen kan användas för att kontrollera vilken A9-processor en enhet innehåller.

Tidigare i dag skrev 99mac om att tidiga tester visade att olika exemplar av Iphone 6S och 6S Plus kan visa upp en varierande strömförbrukning beroende på om A9-processorn är tillverad av Samsung eller TSMC. Gratisappen Lirum Device Info Lite kunde användas för att kolla vilken tillverkare som gjort A9-processorn i en viss enhet.

Just nu har dock appen försvunnit från App Store, synbarligen bortplockad av Apple. Appen finns i skrivande stund inte tillgänglig varken i den svenska eller amerikanska App Store. Inga detaljer kring varför appen tagits bort är kända i dagsläget, men 99mac kommer att följa utvecklingen gällande detta och rapportera så snart ny information blir tillgänglig.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.