Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder avslöjar kommande HTC One A9

Läckta bilder avslöjar det mesta om HTC:s kommande mobil One A9. Både färg och form för tankarna till en konkurrerande mobil.

Twittraren Evan Blass har gjort sig känd genom att läcka information om kommande mobiltelefoner med stor träffsäkerhet. Nu är det HTC:s kommande telefon One A9 som han avslöjar både design och specifikationer för via sitt konto.

Det är lätt att dra paralleller till Apples Iphone 6 när man tittar på bilderna av One A9. Designen påminner helt klart, även om detaljer skiljer de två modellerna åt. Tre av de sex färgerna ser också ut att vara nära nog identiska med Apples varianter.

De tekniska specifikationerna visar att det här kommer att vara en mellanklass mobil med en Snapdragon 617-processor, två gigabyte primärminne och en 1080p-skärm. One A9 kommer enligt uppgifterna med en 13 megapixelkamera bak, fingeravtryckssensor och möjligheten att utöka lagringen med ett MicroSD-kort.

Om Evan Blass har rätt kommer den nya telefonen ut i handeln i november.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.