Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Imac 4K lanseras i oktober

En ny Imac med 4K-upplösning och en bildskärm på 21,5 tum är under utveckling, och lansera i oktober enligt en ny rapport.

Under sommaren har det cirkulerat flera uppgifter om att Apple kommer att släppa en Retina-modell av sin mindre Imac med 21,5-tumsskärm. Bland annat tyder kodsträngar i betaversioner av OS X El Capitan på en ny dator med 4K-skärm, och Intel har lanserat lämpliga Skylake-processorer för en sådan maskin.

Enligt en ny rapport planerar Apple att visa upp en nya #Imac 4K mot slutet av oktober, tillsammans med den första skarpa versionen av OS X El Capitan. Det skriver Mark Gurman på 9to5mac, och uppger att datorn kommer att skeppas under november.

Förutom snabbare processorer och en ny högre upplösning på 4096 x 2304 pixel ska Imac 4K också få bättre färgåtergivning än tidigare modeller. Priset kan väntas gå upp jämfört med dagens 21,5-tumsmodeller, liksom det gjorde med 27 tums Imac 5K.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.