Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple säljer extra länkar till armband

Apple utvidgar sitt sortiment av armband för Apple Watch för att passa för personer med större handleder.

Apple har i sin nätbutik börjat sälja ett paket med extra länkar för det länkarmband som finns för #Apple Watch. Paketet finns bara för 42-millimetersvarianten och är avsedd att förlänga länkarmbandet för personer med handleder större än 205 millimeter.

Paketet innehåller sex extra länkar i rostfritt stål, och kostar 525 kronor inklusive moms. Själva länkarmbandet kostar 4 995 kronor separat och då behövs givetvis också en Apple Watch.

Apple har också passat på att lansera nya storlekar för sportarmbandet i fluorelastomer. Det gäller även här varianten avsedd för 42–millimetersmodellen av klockan, och det går nu att beställa ett paket med storlekarna M/L och L/XL istället för det vanliga som innehåller S/M och M/L.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.