Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Arbetet med 99mac version 5.0 har börjat

99mac uppdateras med jämna mellanrum och inom kort presenteras version 5.0 sedan lanseringen i Maj 2001.

Alla medlemmar är välkomna att inkomma med önskemål kring förändringar och förbättringar av våra sidor, målet är att så många som möjligt ska finna 99mac intressant och givande. Kvällens uppdateringar innebär mest småförändringar i forumet som nu passerat 350.000 inlägg.

Bland nyheterna finner vi följande:

- Ett nytt forum för medlemspresentationer. Varje månad tillkommer flera hundra nya medlemmar och vi tycker det vore trevligt med en kortfattad presentation. Från och med ikväll hittar du forumet här.

- Nyhetstips är ett nytt forum där medlemmar kan tipsa om aktuella nyheter inom Macvärlden. Skapa en diskussion med en ytterst kortfattad sammanfattning och en länk - ett bra sätt att tipsa andra om intressanta nyheter. Dom bästa nyheterna flyttas till vårt nyhetsforum och presenteras på förstasidan.

- En ny informationsruta längst upp på sidorna påminner medlemmar om att registrera sig, aktivera kontot (för den som har en inaktiv epostadress), skriva sitt första inlägg etc.

- Möjligheterna att länka bilder till forumen genom (IMG) taggen försvinner och istället skall bilder bifogas diskussionerna (max 5 bilder per inlägg). Detta gör att brutna länkar försvinner och att vi slipper bilder som ibland överskrider forumets bredd. Istället genereras automatiska tumnaglar som är klickbara.

- Gäster och medlemmar som saknar inlägg kan i fortsättningen inte se bifogade bilder och filer. För att kunna ta del av bilder i diskussionerna krävs det att du är registrerad och att du skapat ett enda inlägg, företrädelsevis i vårt nya presentationsforum.

Skriv ett inlägg idag - presentera dig kortfattat i vårt presentationsforum!

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.