Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Video visar tunnare Ipad Mini 4

En video som påstås föreställa en ny version av Ipad Mini med tunnare design har postats på nätet.

Apples minsta Ipad-modell Ipad Mini har i stort sett behållt samma design sedan den första versionen lanserades 2012. Det som har tillkommit i de två efterföljande varianterna är framförallt Retina-skärm och bättre prestanda. Förra året fick Ipad Mini 3 Touch ID men var i övrigt identisk med föregångaren Ipad Mini 2.

I år väntas Apple dock ge lite mer kärlek åt produkten. Förra månaden rapporterade 99mac analytikern Ming-Chi Kuos uppgifter om att Ipad Mini 4 får ett innanmäte motsvarande Ipad Air 2. Nu har också en video publicerats på Youtube som uppges föreställa en CAD-modell av #Ipad Mini 4. Om videon är äkta blir enheten också tunnare än idag, motsvarande tjockleken hos en Ipad Air 2.

Videon är publicerad av Twitter-kontot @onleaks som drivs av Steve Hemmerstoffer. Han arbetar också på den franska sajten Nowhereelse som tidigare lyckats komma över bland annat komponenter till Iphone 6 innan lansering.

Det bör dock noteras att videon endast föreställer en 3D-modell av nästa Ipad Mini och inte en färdig produkt. Hemmerstoffer har dock också publicerat en bild som påstås visa en baksideskomponent, och det är mycket möjligt att Ipad Mini 4 får ett sådant utseende.

Enligt uppgift planerar Apple att hålla ett event 9 september för att visa upp nya Iphone-modeller och en ny Apple TV. Även nya Ipad-modeller uppges komma då, istället för på ett eget event i oktober som skett de senaste åren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.