Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Microsoft förbereder nytt flaggskepp

Kommande Lumia 950 ska bli Microsofts nya flaggskeppsmobil, och nu har påstådda bilder läckt ut.

#Microsoft verkar inte vara redo att ge upp försöken att slå sig in som en storspelare bland smarta mobiltelefoner riktigt än. Enligt Windows Central förbereder Microsoft två nya Lumia-varianter för lansering senare i år.

De två telefonerna går under kodnamnen Talkman och Cityman, men tros heta Lumia 950 och 950 XL. Till skillnad från tidigare Lumia-lurar som tillhört de billigare prissegmenten uppges detta vara fråga om premium-modeller som ska konkurrera med telefoner som Iphone och Galaxy S6 Edge.

Bilder har publicerats som påstås visa en prototyp av den större modellen Lumia 950 XL. Enheten är dold i ett skyddsfodral, men har enligt sajten en bildskärm på 5.7 tum och en anslutning av typen USB Type-C. Enligt specifikationerna ska den mindre Lumia 950 ha en bildskärm på 5.2 tum. Båda modellernas upplösning är dock 1440 x 2560 pixel.

Vidare har telefonerna 3 gigabyte primärminne, 32 gigabyte lagringsutrymme plus en läsare för microSD-kort, en kamera på 20 megapixel samt stöd för trådlös laddning via standarden Qi. Enligt Windows Central kommer Microsoft att visa upp de nya flaggskeppsmobilerna under ett event i oktober.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.