Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Apple TV kommer i september

Den länge omtalade nya versionen av Apple TV lanseras i september med bland annat en egen App Store.

Den nuvarande versionen av Apple TV släpptes i januari 2013, men var endast en mindre revision av den tredje generationen från mars 2012. Det har länge ryktats om att Apple planerar att uppdatera den lilla svarta pucken, och nu ska det äntligen vara på gång enligt en ny rapport från Buzzfeed.

Apple ska ursprunligen ha planerat att avtäcka en ny #Apple TV under utvecklarkonferensen WWDC i juni, men ändrade planerna i sista minuten. Istället ska nu Apple TV dyka upp i september, troligtvis i samband med ett event där Apple väntas lansera nya Iphone-modeller.

Mycket av rapporten är uppgifter som cirkulerat tidigare. Den nya enheten kommer att vara tunnare än den nuvarande svarta lilla lådan, och innehålla en A8-processor samt komma med en kraftigt omdesignad fjärrkontroll med touchpad.

Operativsystemet kommer också att vara förbättrat och ge stöd för röststyrning med hjälp av Siri och musiktjänsten Apple Music. Lagringsutrymmet kommer att vara större än den nuvarande modellen eftersom en länge efterlängtad App Store också kommer att debutera på Apple TV.

Däremot uppger Buzzfeed att Apples nya tv-tjänst inte ser ut att dyka upp tillsammans med Apple TV. Den nätbaserade tv-tjänsten är fortfarande på gång, men enligt källor kan en lansering bli aktuell först mot slutet av året, men mer troligt nästa år.

Trots att tv-tjänsten inte är redo verkar det alltså som att Apple bestämt sig för att sjösätta sin nya Apple TV i höst. En uppgraderad hårdvara med möjligheten att ladda hem appar väntas få ett stort genomslag på marknaden, och kan bereda vägen för den kommande tv-tjänsten.

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.