Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Sony Vaio med monsterupplösning

99mac skriver normalt inte om nya PC-lanseringar eftersom det oftast rör sig om kopior av redan existerande Apple-teknik.

Men idag känner jag mig tvungen att skriva om Sonys nya A170-serie som nyligen lanserats med 17" bildskärm. Nu tänker du säkert: Apple har ju haft 17" bildskärmar i över 1.5 år!
Sony har däremot tagit steget fullt ut och lanserar marknadens första WUXGA bildskärm i 17" vilket ger hela 1920x1200 punkters upplösning - precis som Apple Cinema HD. Underbart för Final Cut Pro eller för den som drunknar i Dreamweaver MX2004 paletter.

Jag måste erkänna, jag är beroende av pixlar. Utan rejält hög upplösning tappar jag arbetslusten och det var därför jag köpte en Powerbook 17" med tillhörande Cinema Display HD 23". Tyvärr håller inte den inbyggda skärmen i längden enligt mig och jag har länge drömt om att Apple ska höja upplösningen på den annars utmärka datorn - idag får man 1440x900 pixlars upplösning.

I jämförelse 2.3 mot 1.3 megapixel - 77% ökning i antalet tillgängliga bildrutor framför dig.

Sony erbjuder inte A170-serien i Sverige och återförsäljaren InLife som säljer Vaio-sortimentet kan inte ge ett premiärdatum ännu. Priset i USA är dock cirka 12.500kr för en grundmodell.

Sony Vaio USA

TechZone har testat nya monsterskärmen

Kommentarer
42 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.