Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple firar 10 år med poddradio

Apple la till poddradio i Itunes för tio år sedan och firar detta med en särskild samlingssida där listar gamla favoriter så väl som kommande succéer.

99mac började med poddradio ganska sent, det första avsnittet kom ut i oktober 2012. Apple la till kategorin "Podcasts" till Itunes för hela tio år sedan med det uttalade målet att göra poddradio "mainstream". Det var enligt Steve Jobs "det hetaste inom radio". Då för tio år sedan fanns det omkring 3 000 program att lyssna på via Itunes, idag finns det hundratusentals.

Apple firar genom att göra en samlingssida i Itunes där de samlar favoritprogram från åren som varit tillsammans med kommande stjärnskott.

I den svenska versionen av Itunes Store visas poddar som Värvet, P3 Dokumentär och teknikpodden Slashat.se under rubriken "Essentials". Under "Heta Podcasts" syns Lundh, Pappapodden och Nördigt för att nämna några. Sista kategorin av poddar som lyfts fram är "Nya utgåvor" och där finns bland annat Creepypodden med Jack Werner, Michael Persbrandts I am och Den fantastiska resan med sångerskan Zara Larsson.

Vilka poddar lyssnar du på? Tipsa gärna i kommentarerna.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.