Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Ipad Pro lanseras i november

Lagom till julklappsinköpen ska påbörjas kan Apples surfplatta Ipad Pro dyka upp i handeln.

99mac har länge rapporterat om rykten kring en ny större Ipad-modell som kallas för #Ipad Pro. Enheten sägs rikta sig till framförallt professionella användare med en skärm på 12,9 tum, vilket är betydligt större än de nuvarande Ipad-modellerna som har skärmar på 9,7 och 7,9 tum.

Nu kommer nya uppgifter om när enheten kan tänkas lanseras från branschtidningen Digitimes. De uppger att Apple kommer att inleda produktionen i september, vilket skulle innebära att de första exemplaren hittar ut på butikshyllorna i mitten av november.

Ser vi tillbaka på tidigare år håller Apple gärna ett Iphone-event i september och ett till event i oktober där de tidigare bland annat presenterat Ipad-nyheter. Det skulle passa väl in med en möjlig försäljningstart i november.

Samma rapport uppger också att Apple inledningsvis är försiktiga med beställningarna av enheten, vilket kan tyda på att de är osäkra på hur stor efterfrågan är.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.