Google Maps för IOS får bättre vägbeskrivningar

Kartappen Google Maps för IOS uppdateras med bättre vägbeskrivningar för kollektivtrafik och fler alternativ för rutter.

Apple kastade ut Google Maps och släppte en egen kartapp i samband med lanseringen av IOS 6, men Googles kartor finns fortfarande att hämta hem från App Store. Google Maps för IOS uppdateras nu till version 4.8.0 som bjuder på omdesignade och förbättrade vägbeskrivningar för kollektivtrafik för "en bättre upplevelse i städer".

Appen har stöd för realtidsinformation som ankomsttid och erbjuder nu ett större urval av rutter. Det finns också fler sätt att dela platser, bland annat via både Facebook och Facebook Messenger.

Nytt i version 4.8.0

  • Omdesignade och förbättrade vägbeskrivningar för kollektivtrafik ger en bättre upplevelse i städer, med större urval av rutter och realtidsinformation om ankomsttid där den finns tillgänglig

  • Fler alternativ för att dela platser (bland annat via Facebook och Facebook Messenger)

  • Bildgalleriet ger snabb överblick över platser i en rutnätsvy

  • Felkorrigeringar

Namn
Google Maps
Plattform
IOS
Utvecklare
Google, Inc.
Version
4.8.0
Pris
Krav
Kräver IOS 7.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5, Iphone 6 och Iphone 6 Plus.
Språk
Svenska, arabiska, danska, engelska, finska, franska, grekiska, hebreiska, indonesiska, italienska, japanska, katalanska, kinesiska, koreanska, kroatiska, malajiska, nederländska, norska, bokmål, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, spanska, thailändska, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, ungerska, vietnamesiska