Nyöppning av Digital Inn-butik på Sveavägen

Sveavägen 35 i Stockholm är en välkänd adress för Apple-kunder. Nu nyöppnas Digital Inn-butiken efter omfattande renoveringar.

På Sveavägen 35 i Stockholm har det funnits en butik med Apple-prylar sedan år 2002. Från början stod det Inlife på skylten, men idag är butiken en del av kedjan Digital Inn. Under några veckor har butiken varit stängd för att renoveras. Under måndagen öppnades dörrarna för kunder igen och nu har 99mac besökt den för att ta sig en titt.

Det första helt uppenbara är att lokalerna har blivit betydligt större för besökande kunder. Enligt Digital Inns vd Per Tamm är butiken nu dubbelt så stor och mäter strax över 400 kvadratmeter. Förutom att det finns gott om utrymme för Apple-produkter och tillbehör tar butiken emot service-kunder och det finns snart ett utrymme för att hålla i utbildningar.

Digital Inn satsar mycket på företagskunder och det kommer att märkas i den nyöppnade butiken.

– Många små och medelstora företag besöker av tradition Sveavägen för att handla så vi kommer att ha ett större utbud riktat till de kunderna än vad vi har i våra andra butiker. Våra företagssäljare flyttar också till lokalerna från huvudkontoret.

Riktigt allt är inte på plats än, men det mesta ska vara klart till den officiella invigningen den 17 juli.