Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac - Arbete pågår

Arbetet med att uppdatera 99mac pågår och kommer fortsätta under veckan.

Idag (söndag) har vi genomfört en del punkter på det interna protokoll vi tagit fram inför 99mac version 5.0 uppdateringen. Flera stora uppdateringar återstår, bland annat ett nytt utseende för 99mac.

Du kommer säkert märka att flera detaljer som vi justerat i versionerna 4.0 - 4.3 har kommit tillbaka i 5.0. Det beror på att vi tvingas börja om med alla mallsidor ifrån noll, något som tagit åtskilliga timmar.

Bland dagens nyheter finner du:

- 23 forum har försvunnit ifrån sammanfattningen och totalt har antalet forum minskat med cirka 30 stycken.

- Forumen "Apple programvara, Övrig programvara, MacGamers och Radannonser Säljes" har uppdaterats med en ny form av kategorier. I stället för att skilja diskussionerna genom särskilda forum anger man ett ämne när man skapar en ny diskussion.

- Forumen "International forums" har helt utgått.

- Sponsorforumen finns tyvärr inte kvar sedan Macoteket valt att inte längre sponsra 99mac. Eventuellt kommer den del av trådarna i det fd Macoteket-forumet flyttas till "köptips". Speedmania kommer öppna ett eget forum på Speedmania.se. Mac.se forumet har flyttat till "99mac Plus", mer om detta senare.

- Funktionen "Liknande trådar" är helt automatisk och finns på alla nya diskussioner. Forumet gör en snabb sökning för att se om det finns liknande diskussioner - ett bra sätt att hoppa runt i vår enorma kunskapsbank.

- Forumkategorin "99mac" är ny och innehåller forum för medlemmar som jobbar för 99mac eller på andra sätt bidrar till vår verksamhet. Här finns forum för moderatorer, utvecklare, redaktörer, återförsäljareforumet samt 99mac Plus.

- Forumet "Macintosh News" innehåller numera minutaktuella nyheter ifrån MacNN, ThinkSecret samt Engadget.

Kommentarer kring utseendet är egentligen onödiga eftersom vi är mitt uppe i arbetet med att ta fram nya skins till 99mac.

Kommentarer
68 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.