Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder påstås visa Iphone 6S

Bilder som påstås visa autentiska komponenter av en Iphone 6S har publicerats, och visar inga kosmetiska förändringar på den nya telefonen.

Nyligen rapporterade 99mac uppgifter om att Apples kommande Iphone-modell, populärt kallad #Iphone 6S i enlighet med Apples tidigare namngivningar, börjat tillverkas.

Nu har bilder publicerats som påstås föreställa bakstycken av de nya mobilerna. Bilderna kommer från 9to5mac och den välunderrättade Mark Gurman, som ofta visat sig ha bra källor gällande Apples planer.

Enligt Gurman kommer Iphone 6S att bli mer eller mindre identisk med den nuvarande Iphone 6 vad gäller utseende. Särskilt understryks att bredd och tjocklek kommer att bli likadan, vilket talar emot tidigare rykten om att den nya telefonen blir något tjockare.

På insidan finns däremot flera skillnader, bland annat vad gäller placeringen av komponenter så som moderkort. Av bilderna att döma kommer Iphone 6S inte att få dubbla kameralinser som det tidigare ryktats om. Det är dock möjligt att nya komponenter gör att kameralinsen inte sticker ut på den nya modellen.

Gurman skriver också att detaljerad information gällande nya interna komponenter och förbättringar i Iphone 6S kommer att publiceras de närmaste dagarna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.