Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper Itunes 12.2 och Garageband 10.1

Apple har nu uppdaterat musikspelaren Itunes till version 12.2 med stöd för nya musiktjänsten Apple Music.

Efter lanseringarna av IOS 8.4 och OS X 10.10.4 har Apple också uppdaterat musikspelaren Itunes för Mac och pc till version 12.2. Den nya versionen ger stöd för musiktjänsten Apple Music.

Apple har också som utlovat uppdaterat Garageband till version 10.1. Den nya versionen ger 10 nya trumstilar, mer än 100 nya synthesizertillägg, nya loopar samt det nya reglaget Transform Pad. Garageband stöder nu också delning till Apple Music Connect och har stöd för Force Touch-styrplattor.

Även IOS-versionen av Garageband har uppdaterats med stöd för Apple Music Connect samt buggfixar och stabilitetsförbättringar.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.