Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper nya betaversioner av OS X, IOS och Watch OS

Årets uppplagor av Apples operativsystem är under utveckling, och nu får betaversionerna en första uppdatering.

Apples arbete på de nya operativsystemen #IOS 9, OS X El Capitan och #Watch OS 2 fortsätter, och nu har företaget släppt en andra betaversion av de tre systemen till utvecklare.

IOS 9 Beta 2 innehåller flera mindre åtgärder och förbättringar, bland annat en bättre sökfunktion. Apple Watch-appen har också fått det nya kortare namnet Watch, och Podcast-appen har fått en mindre omgjord design.

En annan ny funktion underlättar när systemuppdateringar ska laddas ned. När en användare försöker uppdatera systemet och det inte finns tillräckligt mycket utrymme på enheten, kan systemet radera några appar för att frigöra plats. Efter uppdateringen är gjord laddas apparna automatiskt hem igen, rapporterar Macrumors.

#OS X El Capitan Beta 2 och Watch OS 2 Beta 2 innehåller båda bugfixar och förbättringar, enligt Apples beskrivning.

Publika betaversioner av både OS X El Capitan och IOS 9 kommer att lanseras i juli. Alla systemen kommer att släppas som gratis uppdateringar under hösten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.