Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook: "Kinesisk smak har betydelse"

Kina är Apples näst viktigaste marknad och vad som är populärt bland kinesiska kunder påverkar hur företagets produkter designas.

Apples vd Tim Cook har intervjuats i den kinesiska upplagan av Bloomberg Businessweek, där han bland annat pratar om intresset för Apple Watch hos utvecklare. Enligt Cook utvecklas det fler appar för Apple Watch än vad som från början gjordes till Iphone och Ipad. Cook säger:

"Utvecklare jobbar på över 3 500 appar för enheterna [Apple Watch]. Det är betydligt mer än de 500 appar som fanns för 2008-versionen av Iphone och de 1 000 för den första veresionen av Ipad 2010."

Cooks uttalanden gjordes i samband med att han besökte #Kina förra månaden. Han berättar vidare i intervjun att beslutet att erbjuda en guldfärgad Iphone delvis berodde på att den färgen är populär bland kinesiska kunder.

Storkina, som omfattar Kina, Hongkong och Taiwan, är nu Apple näst största marknad och enligt Bloomberg kom 29 procent av Apples intäkter från det området under mars-kvartalet.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.