Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobe uppdaterar programmen i Creative Cloud

Alla 15 program som ingår i Adobe Creative Cloud får stora uppdateringar. Adobe släpper också nya appar för Android och några nya tjänster.

#Adobe meddelar att de uppdaterar alla 15 programmens om ingår i #Creative Cloud. Större uppdateringar kommer till bland annat Photoshop CC, Illustrator CC, Premiere Pro CC och Indesign CC. Det kommer också nya appar till både IOS och Android.

"Det är vårt största uppdatering av Creative Cloud hittills, med nya funktioner i samtliga 15 Creative Cloud-program. Vi har också förbättrat integrationen mellan desktop-programmen och de mobila apparna. Vi vill att alla ska kunna inleda ett projekt på mobilen och sedan sömlöst ta det vidare på sin Mac eller pc då alla inställningar och ändringar överförs automatiskt, säger Anna Rose, nordisk marknadschef för Adobe Creative Cloud i ett pressmeddelande."

Några av nyheterna

  • After Effects CC kan nu göra ändringar samtidigt som videon som redigeras spelas upp.

  • Illustrator CC är nu tio gånger snabbare och tio gånger mer precist än CS6. Nytt Chart-verktyg låter designers skapa stilrena grafer.

  • Indesign CC är nu dubbelt så snabbt när man zoomar, skrollar eller byter sida.

  • Dreamweaver CC får responsiva webbdesign-egenskaper.

  • Adobe Muse får tillgång till typsnitt från Typekit.

  • Photoshop CC och Lightroom CC får en Dehaze-funktion som tar bort dimma och dis från foton.

  • Photoshop CC får Artboards, ett sätt att utforma användarupplevelser tvärs över enheter i samma dokument.

  • Premiere CC får Lumetri Color Panel som gör det möjligt att justera färgkorrektioner och Morph Cut som förenklar utjämningen av jump cuts i intervjuer.

Det krävs en prenumeration för att få tillgång till programmen i Creative Cloud. För en privatperson kostar hela paketet med alla program 525 kronor i månaden. De nya uppdaterade versionerna finns tillgängliga redan idag.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.