Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple hjälper användare byta från Android

Med IOS 9 kommer också en app för att hjälpa användare att flytta från Android till IOS.

Apples vd Tim Cook pratar ibland om hur stor andel som bytt till Iphone från #Android. När han rapporterade siffrorna för det andra kvartalet 2015 berättade han att siffran var högre än för tidigare kvartal.

Android har än så länge en större marknadsandel än IOS, och att locka över användare från den plattformen är ett sätt att fortsätta att dra in rekordintäkter. Med det kommande operativsystemet IOS 9 gör Apple det lättare att byta till IOS.

Med appen "Move to IOS" kan Android-användare trådlöst överföra sina kontakter, meddeladen, bilder, videoklipp, bokmärken, mejlkonton, kalendrar, bakgrundsbilder och DRM-fria mediafiler till en IOS-enhet. Appen kommer också att föreslå vilka av användarens befintliga appar som kan laddas ned gratis från App Store och lägga appar som kostar pengar i användarens önskelista i App Store.

Move to IOS förväntas släppas i höst samtidigt som IOS 9 och kommer till både Google Play och App Store. Samtidigt som det nya operativsystemet släpper Apple troligen nya modeller av Iphone som kan hjälpa till att locka över Android-användarna.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.