Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"App Store och appar förändrade allt"

Apple presenterade inte bara nyheter under måndagen. En sex minuter lång video hyllar också App Store och hur appar ändrat våra liv.

När App Store lanserades innehöll butiken 500 appar. Nu sju år senare finns det 1 500 000 appar. Under måndagens presentation i San Francsico visade Apple upp en video som berättar om "The App Effect", hur #App Store och appar förändrat våra liv.

Och fort har det gått. Det tog över hundra år innan elektricitet nådde ut till 50 miljoner människor. Tv nådde ut till lika många på 13 år – men App Store fick 50 miljoner användare på bara 17 månader.

App Store innehåller pedagogiska appar för lärande, sociala appar för att hålla kontakten, verktyg för att arbeta och en hel del annat. I videon pratar bland andra astrofysikern Neil deGrasse Tyson, Instagrams vd Kevin Systrom och filmskaparen JJ Abrams.

I genomsnitt har varje användare 119 appar och 850 appar laddas ned varje sekund. Apples vd Tim Cook berättade att App Store nu nått en ny milstolpe. Totalt har det laddats ned 100 000 000 000 appar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.