Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

rykte

Bättre villkor för prenumerationer i App Store

Apple kan vara på gång att lätta på villkoren för hur stor del av intäkterna företaget tar av prenumerationstjänster i App Store.

Apple kan vara på väg att förbättra villkoren för innehållsleverantörer i App Store så som musik- och videotjänster. I dagsläget tar Apple 30 procent av alla intäkter från App Store, vilket också inkluderar försäljning av prenumerationstjänster i appar.

Nu kan detta vara på väg att förändras då Apple förhandlar om nya villkor med tjänster som Netflix, Deezer och Spotify. Detta rapporterar Financial Times som skriver att nya avtal kan göra Apples produkter mer attraktiva för innehållsleverantörer.

Inga detaljer om de nya villkoren finns, men för kanaler på Apple TV erbjuder Apple redan mer generösa villkor. Där tar Apple 15 procent av intäkterna från prenumerationstjänster som HBO Now, rapporterar Recode.

Apple väntas lansera #Apple Music, en egen strömmande musiktjänst, under kvällens event som inleder utvecklarkonferensen #WWDC.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.