Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebble Time levereras till kunder, men ännu saknas IOS-app

Pebble Time har nu börjat levereras till kunder, men den tillhörande appen finns ännu inte i App Store. Pebble skyller väntetiden på Apple.

#Pebble slog nya rekord på sajten Kickstarter när de lanserade sin nya smarta klockor Pebble Time och Pebble Time Steel. Nu har de första exemplaren av Pebble Time skickats ut till kunder.

Android-användare har inget att bekymra sig över, den tillhörande appen som behövs för att ställa in klockan, installera appar och urtavlor finns att ladda ned via Google Play. Men IOS-användare som redan eller snart får leverans har det värre. Apple håller ännu på att gå igenom appen. Pebble har uppdaterat Kickstarter-sidan med information om vad som händer med appen.

Pebble säger att de skickade in appen den 11 maj och bad Apple om skyndsam hantering. Denna första version av appen blev godkänd och skulle släppas en vecka senare i god tid för de första leveranserna till kunder.

Pebble skickade sedan in en uppdaterad version av appen inför lanseringen med "mindre buggfixar" och det är den versionen som Apple ännu inte har godkänt. Enligt sajten App Review Times tar det i genomsnitt tio dagar för Apple att gå igenom inlämnade appar och Pebbles uppdatering skickades in bara fem dagar före den tänkta lanseringen.

Medan IOS-användare väntar på att appen ska släppas ut i App Store rekommenderar Pebble att om möjligt låna en Android-enhet av en vän för att komma igång med enheten och installera de appar som inte kräver en parkopplad telefon.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.