Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

WWDC 2015

Uppesittarkväll med 99mac

Äntligen är det dags för en ny keynote med Apple. Snart är det dags för årets upplaga av WWDC och 99mac gör sig redo för uppesittarkväll. Häng med för att inte missa någonting.

Luften på redaktionen är elektrisk så spända som Ida och Jakob är inför nyheterna som Apple kommer att presentera under måndagskvällen. Apples #pressevenemang drar igång klockan 19 svensk tid och självklart blir det #uppesittarkväll där vi håller er uppdaterade med det senaste både före, under och efter keynoten.

Mycket fokus kommer att ligga på OS X och IOS som ska släppas som betaversioner till utvecklare och i skarpa versioner senare i höst. Vi har många frågetecken som vi hoppas att Apple rätar ut under kvällen. Självklart hoppas vi också på att Tim Cook och gänget har några överraskningar på lager. Blir det kanske en ny Apple TV äntligen?

Apple kommer att strömma evenemanget live, och det går att se på Mac-datorer med OS X 10.8.5 eller senare. Det går också att följa strömmen i Safari på en IOS-enhet med IOS 6.0 eller senare, samt en andra eller tredje generationens Apple TV.

För- och eftersnack

Ikväll före presskonferensen kör Ida och Jakob igång ett försnack inför keynoten där vi summerar rykten som cirkulerat inför den här kvällen och berättar om vad vi tror och hoppas på. I år blir det inte ett direktsänt försnack, men det är inspelat så nära inpå evenemanget som vi hann med.

Det blir också ett eftersnack, men först dagen efter #WWDC så att vi hinner smälta alla nyheter.

Bingo med 99mac

Vad vore en #uppesittarkväll utan lite Bingo? 99mac samlar några vanliga rykten och förhoppningar inför Apples presskonferens. Här hittar du Bingo-brickan som du antingen kan skriva ut och dutta med en penna på riktigt, eller använda direkt på skärmen och klicka fram din Bingo-rad.

IRC

Det finns en en IRC-kanal där 99mac:are är välkomna att diskutera med varandra och information om hur ni hittar dit finns i den här forum-tråden.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.