Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Macbook Pro 15-tum först med stöd för 5K-skärmar

De nya Macbook Pro med 15-tum är de första av Apples bärbara som officiellt stöder skärmar med 4K- och 5K-upplösning.

Apple uppdaterade nyligen Macbook Pro 15-tum med Retina och bytte bland annat till grafikkort från AMD. Nu visar Apples supportdokument som går igenom vilka Macar som stöder skärmar med 4K- och 5K-upplösning att den bärbara är först ut med stöd för bägge.

Nya Macbook Pro 15-tum med Retina har stöd för Displayport SST-skärmar (single-stream) med upplösningen 4 096 x 2 160 pixel i 60 Hz. Tidigare gick det inte att använda 4K-upplösningar högre än 3 840 x 2 160 pixel i 60 Hz.

Datorn har också stöd för 5K-skärmar med två Displayport-kablar. Apple skriver att OS X Yosemite 10.10.3 krävs och listar bara en skärm som kompatibel, Dells 27-tummare UP2715K.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.