Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu får IBM-anställda välja Mac

Nu när IBM samarbetar med Apple kring företagsappar och Ipad får företagets anställda för första gången välja Mac.

Förra sommaren inledde Apple och #IBM ett samarbete för att få ut fler Ipad till företagsanvändare. En positiv effekt av samarbetet är att IBMs anställda nu för första gången får välja Mac som arbetsdator. Anställda hyllar beslutet på Twitter.

I ett internt meddelande till sina anställda skriver IBM att alla anställda kan välja mellan Macbook Pro, Macbook Air eller en pc när de sätter upp en ny arbetsstation eller behöver uppgradera, rapporterar 9to5mac.

IBM skriver att de redan har omkring 15 000 Macar i företaget via sitt BYOD-program (Bring Your Own Device) och att målet är att nå upp till 50 000 innan året är slut.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.