Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac och Apple bjuder på entré till MacWorld Expo San Francisco

<img src=http://99mac.com/nyhetsbilder/newmacworldlogo.gif>

Den 10:e Januari 2005 öppnar dörrarna till MacWorld Expo i San Francisco - Macanvändare över hela världen kommer följa vad som lanseras. För dig som tänkt följa Expo på plats erbjuder vi nu en gratisbiljett!

99mac.com och Apple USA bjuder härmed in alla 99mac-medlemmar till MacWorld Expo San Francisco för att följa lanseringar av nya produktnyheter och en trevlig vecka på USA:s västkust.

Tyvärr kan vi inte betala flygbiljetterna men vi kan bjuda på entréavgiften som normalt är hela $35 eller ca 300 kronor.

Så här gör du:

- Gå till http://www.macworldexpo.com

- Registrera dig

- Ange vår "User Group Priority Code" som är: H0101

Nu går du in helt gratis! Dessutom får du 15% på alla konferenspaket om du bokar före den 10:e December. OBS! Detta erbjudande gäller endast fram till den 22:a November.

Ska du till Macworld Expo?

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.