Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple fixar nätverksproblem i OS X Yosemite

Den senaste betaversionen av OS X Yosemite innehåller en lösning på de nätverksbekymmer som drabbat många användare.

Många användare av OS X #Yosemite har haft bekymmer med bland annat Wifi-uppkopplingar sedan operativsystemet släpptes. Problemen har bland annat yttrat sig genom att kopplingen till Wifi-nät plötsligt försvinner och andra har sett delade objekt på nätverket visas flera gånger.

Boven bakom nätverksbekymmrena tycks vara den nya nätverksstacken discoveryd som infördes i Yosemite och också används i IOS. Bland alla lösningar som frustrerade användare har testat rapporterar flera att de helt enkelt bytt tillbaka till den gamla nätverksstacken mDNSResponder och sluppit problemen efter det.

Precis den lösningen har också Apple valt att implementera i en betaversion av Yosemite, rapporterar 9to5mac. I den senaste betaversionen av OS X 10.10.4 är det den äldre nätverksstacken som listas i det inbyggda programmet Aktivitetskontroll istället för discoveryd.

Betaversionen förväntas släppas till allmänheten under de kommande månaderna.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.