Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Iphone i augusti, enligt stjärnanalytiker

Apple visar upp nya Iphone-modeller redan i augusti enligt analytikern som ofta haft rätt om Apples planer tidigare.

Nästa Iphone kan dyka upp tidigare än normalt. Redan i augusti ska ett event hållas som visar upp Iphone 6S och Iphone 6S Plus enligt den vanligtvis välunderrättade analytikern Ming-Chi Kuo. Försäljningen ska börja månaden efter, i september.

De nya modellerna får stöd för Force Touch, något som tidigare rykten också sagt. Enligt Kuo har den kinesiska tillverkaren Foxconn också säkrat upp till 70 procent av tillverkningen av de nya telefonerna, rapporterar Chinapost.

Sedan 2012 och lanseringen av Iphone 5 har Apple hållit evenemang i september där nya telefoner visats upp. Föregångaren Iphone 4S kom inte förrän oktober 2011, och tidigare modeller har lanserats i juni eller juli.

En augustilansering skulle därför innebära en intressant förändring i Apples strategi, utan någon uppenbar anledning. Enligt 9to5mac stämmer inte uppgifterna. Sajten hänvisar till källor insatta i Apples planer.

9to5mac konstaterar också att Ming-Chi Kuo tidigare visat sig pålitlig när det gäller att förutsäga vad Apple ska lansera, men att analytikern inte haft samma träffsäkerhet när det gäller tidpunkter för lanseringarna.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.