Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobe lägger ner Photoshop Touch

Adobe lägger ned Photoshop Touch för IOS och presenterar istället ersättaren "Project Rigel".

Hellre än att försöka återskapa Photohop för mobila enheter i en och samma app har Adobe bestämt sig för att istället släppa flera appar som är bra på specifika områden. Det betyder att Photoshop Touch för IOS läggs ned och kommer att ersättas med bland annat en ny retoucheringsapp som än så länge kallas för "Project Rigel".

Adobe säger att Project Rigel är en seriös retuscheringslösning för mobila plattformar och att projektet kommer att vara färdigt mot slutet av året. Företaget har släppt ett videoklipp som demonstrerar lite av funktionaliteten.

Andra appar som användare kan ersätta Photoshop Touch med finns redan. Photoshop Mix, Shape CC, Color CC, Brush CC och Comp CC. Flera av apparna är gratis att ladda ned, men kräver abonnemang på Creative Cloud för att synkroniseras via molnet.

Photoshop Touch för Iphone respektive Ipad kommer att tas bort från App Store den 28 maj så för den som tänkt investera gäller det att passa på innan dess. Båda apparna kommer att fortsätta att fungera för användare som redan har dem, men Adobe planerar inte att släppa några flera uppdateringar.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.