Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EU: Apple får vänta på skattebesked

EU:s pågående utredning gällande bland annat Irlands skatteavtal med Apple kommer inte att bli klar i tid.

I samband med förra kvartalsrapporten flaggade Apple för att företaget kan behöva betala rejält med restskatt om EU kommer fram till att skatteavtalen med Irland varit olagliga.

Nu meddelar EU att deras undersökning inte kommer att bli klar till mitten av året som först sagts. Margarethe Vestager är EU:s kommissionär med ansvar för konkurrensfrågor och utreder bland annat avtal mellan Apple och Irland, Amazon och Fiat Finance & Trade avtal med Luxemburg och Starbucks avtal med Nederländerna. I ett uttalande säger hon att deras självpåtagna deadline inte kommer att hållas, rapporterar Bloomberg.

"Vi kommer inte att offra rättsäkerheten eller kvaliteten på vårt arbete för att snabba upp processen."

Det som tar tid enligt Vestager är att få in efterfrågad information. "Men vi ska göra vårt bästa. Det är bland våra viktigaste prioriteringar. Självklat är snabbt alltid bättre än långsamt, men bäst av allt är att vara rättvis."

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.