Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch-armband får tillbehörsprogram

Tredjepartstillverkare som vill göra armband till Apple Watch får nu hjälp av Apple. Godkända armband märks med "Made for Apple Watch".

Apple har skapat ett nytt program för att hjälpa tredjepartstillverkare att ta fram armband till #Apple Watch. Programmet liknar de tidigare som finns för Ipad, Iphone och Ipod. Godkända armband kommer att märkas med "Made for Apple Watch".

Tillbehörstillverkare får via programmet tillgång till riktlinjer för designen och annan information för att kunna få rätt passform på sina armband.

Flera tillverkare har redan tillkännagivit planer på armband till Apple Watch, men för att få använda Apples märkning krävs att produkten lever upp till företagets krav. Bland annat finns det miljökrav på tillverkningen och att klockan måste kunna sitta mot handleden för att läsa av användarens puls. Det är heller inte tillåtet att bygga in magnetiska laddare i armbandet.

Värt att notera är att Apple inte nämner den dolda kontakten någonstans i specifikationerna för armband. Just den planerar ju Reserve Strap som 99mac rapporterade om tidigare att nyttja för att ladda enheten snabbare.

Nu täcker programmet bara armband, men det är möjligt att det i framtiden utökas för att gälla också andra tillbehör.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.