Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Byt in valfri mobil mot Iphone i Täby

Nu kan du byta in din gamla mobil oavsett varumärke i Apple Store Täby och få rabatt på en ny Iphone eller Ipad.

Förra året startade Apple ett inbytesprogram i sina svenska butiker där kunder kunde byta in sina Iphone och Ipad mot nyare modeller. Idag utökar Apple programmet i Täby-butiken dit kunder nu kan vända sig för att byta in mobiler oavsett varumärke och istället gå hem med en Iphone eller Ipad.

Inbytet går till så här. Kunden tar med sig en mobil av valfritt varumärke till Apple Store i Täby som värderar enheten på plats. Kunden kan köpa en ny Iphone eller Ipad direkt och får rabatt för motsvarande summa. Den gamla enheten återvinns.

I det finstilta står det att enheten måste vara i gott skick och kunna starta. För att kunna använda erbjudandet måste kunden vara över 18 år. Den erbjudna rabatten måste användas direkt och gäller bara i butiken.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.