Avsnitt #92: Jakob ringer hem

Jakob är fortfarande i New York, men ringer självklart in till studion för att det ska bli ett avsnitt även denna helg. Sedan några timmar är han ägare av en Apple Watch och Ida har tusen frågor.

Trots att vi befinner oss i olika tidzoner lyckas vi infinna oss i studion vid samma tid även om den ena av oss ringer in. Självklart ska det bli ett nytt avsnitt av vår #poddradio även denna vecka. Här i Sverige är det lunchdags och i New York är det väldigt tidig morgon.

Jakob Nilsson lyckades lägga en beställning på klockan strax efter att Apple öppnade upp möjligheten att förbeställa och åkte en vecka senare till New York utan att faktiskt veta om den skulle komma fram i tid. Vi hade turen på vår sida och Jakob har sedan några timmar en klocka runt sin vänsterarm. Ida är förstås avundsjuk, men har också tusen frågor.

Trevlig helg!

Avsnitt: Jakob ringer hem

Längd 41:15, filstorlek 24,97 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.